22 maj 2011
11:00

Almunge IK F11 FA282

Referat: Häverödals SK - Almunge IK F11 FA282

Idag var det ett strålande väder på Lundåsvallen. Vi hade ett träningsläger Fredag-Lördag så det var lite trötta ben som kom till matchen mot Almunge.
Vi inledde lite trött och spelet blev därefter, många felpass och lite Hawaiifotboll. Almunge är ett bra lag med många snabba spelare så spelet var jämnt och det blev chanser åt båda håll. Det var först i den 22:a minuten som det kom ett mål och det var Häverödal som stod för det. 1-0 gjordes av Maja som lyckades "rygga" in bollen efter lite trassel framför mål.
Den andra halvleken såg ut som den första med chanser åt båda håll men med ett litet övertag för HSK. 8 minuter in i halvleken fick HSK hörna och den slog Esther rakt in i mål med lite hjälp av målvakten. Det var såklart glada och trötta tjejer som jublade när domaren blåste av matchen. En jämn match som slutade med vinst! Bra jobb av alla!